Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013 16:13

Συνάντηση Ταβλιού 2004

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΛΑΤΑΝΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
«ΗΓΟΥΜΕΝΕΙΟ»
 
  Εμπρός λοιπόν για μια στιγμή ας παίξουμε ό,τι μας κατέβει από τον νου: ζάρια, κουδούνια, πλόες, αγάπες, όστρακα. Και τα λάθη μας να τα βάζουμε κι αυτά στον λογαριασμό.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ
 
     
Με σεμνότητα και ταπεινότητα σας αναγγέλλουμε ότι την 695η Ολυμπιάδα από την αρχαιότητα και ακριβώς στα σαράντα από τη λήξη των 28ων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων, ήτοι το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Οκτωβρίου 2004, στον Πλάτανο Αρκαδίας θα διεξαχθεί η Ε΄Πανελλήνια Ανοιχτή Συνάντηση Ταβλιού.
Πρωτοπορώντας, όπως πάντα, επιτρέπουμε κάθε είδους φαρμακοδιεγερτικό (ντόπα), ελλοινικό ή eisagomeno, που ανεβάζει την απόδοση των ανταγωνιζομένων, παρακάμπτοντας την υποκρισία (εγώ είμαι «καθαρός», ενώ ο άλλος έχει πάρει το χασισάκι του ο φτωχός και ο πλούσιος την κόκα του) και το σκόπελο να ελέγξουμε όλους τους συμμετέχοντες. Έτσι ανεβάζουμε κατακόρυφα το Ακαθάριστο Εθνικό Χαμόγελο και την Ακαθάριστη Εθνική Ευτυχία που μας πλημμυρίζει, ως πρωταθλητές, από το Μάρτη και ιδίως από τον Ιούλιο και δώθε.
Στα καφενεία όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες, θα διατίθενται εν αφθονία δυναμωτικές ουσίες, καφεΐνη, οινίνη, ουζονίνη, τσιπουρίνη και κρεατίνη τράγου, εξασφαλίζοντας έτσι πλήρη διαφάνεια στη διακίνηση των σκευασμάτων. Οι ξενέρωτοι θα αποβάλλονται των αγώνων πάραυτα.
Επιτρέπονται τα φαινόμενα διαπλοκής, έπαρσης, αλαζονείας, διακρίσεων, το λιμάρισμα και το τσίμπημα των κύβων, οι μεταμφιέσεις, οι πλαστοπροσωπίες και κάθε είδους αδιαφανείς συναλλαγές προς ευόδωση του ιερού σκοπού, ο οποίος δεν είναι άλλος από τη νίκη και την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Η χαρά της συμμετοχής (τάχα μου δεν με νοιάζει κι αν χάσω), η συγκίνηση της συναδέλφωσης κι ο ενθουσιασμός του εθελοντή απαγορεύονται αυστηρώς και διά ροπάλου καστανιάς.
Σκυλιά ντόμπερμαν θα φυλάττουν τις ταβλοπύλες κι εκπαιδευμένα γεράκια θα υπερίπτανται αενάως στο χώρο των αγώνων για την ομαλή διεξαγωγή τους και την προστασία από πιθανή επίθεση των διαλυμένων στρατευμάτων του Σαντάμ και του Μιλόσεβιτς.
Το εδώ Ολυμπιακό Νοσοκομείο διαθέτει πλέον όλες τις επιστημονικές ειδικότητες, από καρδιολόγο και ταυλορευματολόγο μέχρι αστρολόγο και ξεματιάστρες.
Οι τελετές έναρξης και λήξης παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό (ούτ’ εμείς δεν ξέρουμε τι θα γίνει). Η διαπίστευση των συμμετεχόντων θα γίνει περί την 9ην πρωινήν του Σαββάτου, κι ενώ θα ’χει ανατείλει ο έβδομος ήλιος του έρωτα, στο Ολυμπιακό Καφενείο του Κώστα Πέρρου, κάτω από τη στέγη Κληματράβα.
Το όνομα του νικητή θα δοθεί τιμητικά στον καλύτερο ημίονο της Αυτόνομης Ερωτικής Δημοκρατίας.
Η διοργανώτρια αρχή έχει μεριμνήσει, όπως πάντα, για τα πάντα. Εσείς φέρτε μαζί μονάχα τάβλια κι ό,τι θα διευκολύνει τη διανυκτέρευσή σας. Φέρτε τις ντόπες και τις ενέσεις (ηθικού). Φέρτε τους φίλους και τους εχθρούς σας. Φέρτε τις σκοτούρες σας να τις παίξουμε όλες μια ζαριά και να τις χάσουμε.
Στον Πλάτανο παίζεται το παιχνίδι…
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 6.10.2004 στο τηλέφωνο 27550-52.510 (Γ. Λάτσης)