Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019 17:08

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ & ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΛΑΤΑΝΟΥ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αθήνα 14 Ιανουαρίου 2019
Α.Π : 1/2019

Αγαπητοί συμπατριώτες & συμπατριώτισσες, φίλες και φίλοι,

Σας ευχόμαστε από καρδιάς Καλή Χρονιά με υγεία & χαρές !
Ελπίζουμε να είστε όλοι καλά, και μετά το χρονικό διάστημα από την τελευταία επικοινωνία μας και παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, θέλουμε να πιστεύουμε ότι υπάρχει μέλλον για το Σύλλογο.
Σε συνέχεια των απαραίτητων διαδικασιών & για να γίνει αυτό, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι εκλογές για την ανάδειξη ΔΣ πραγματοποιούνται κάθε δύο έτη, μέσα στο μήνα Μάρτιο. Όμως λόγω της μεγάλης δικαστικής περιπέτειας του Συλλόγου δεν τηρήθηκε η πρόβλεψη για τη διενέργεια των εκλογών μέσα στο μήνα Μάρτιο και όπως γνωρίζετε οι προηγούμενες αρχαιρεσίες για την εκλογή ΔΣ διενεργήθηκαν από την προσωρινή διοίκηση στις 20.11.2016. Επομένως οι εκλογές θα έπρεπε να γίνουν ξανά το Νοέμβριο του 2018. Επειδή όμως τα οικονομικά του συλλόγου είναι πενιχρά λόγω δικαστικών εξόδων, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, αλλά και όπως όλοι γνωρίζετε ως μέλη που δεν παρακολουθείτε από μακριά τα μεγάλα προβλήματα του Συλλόγου, δυστυχώς δεν είχαμε τη δυνατότητα να καλύψουμε άμεσα το κόστος των εκλογών. Όπως είναι ήδη γνωστό στα μέλη του Συλλόγου μας, υπενθυμίζεται ότι αποφασίστηκε με συνεδρίαση του Δ.Σ. να μετατεθεί η ημερομηνία των εκλογών για τον Φεβρουάριο του 2019, προκειμένου να μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε ως Δ.Σ. τα αναγκαία χρήματα, τόσο για τις εκλογές, όσο και για τα τρέχοντα δικαστικά έξοδα, με κάποια εκδήλωση ή άλλη δραστηριότητα που δυστυχώς δεν επετεύχθη. Το καταστατικό του Συλλόγου επιτρέπει τη μετάθεση της ημερομηνίας των εκλογών για εξαιρετικούς λόγους μέχρι και δύο φορές μέσα στο τρίμηνο που ακολουθεί.
Υπενθυμίζουμε λοιπόν με την παρούσα την προκήρυξη αρχαιρεσιών για το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019.
Η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ για την ανάδειξη νέου ΔΣ και εξελεγκτικής επιτροπής, στην οποία καλείστε να παρευρεθείτε, θα γίνει το Σάββατο 16/2/2019 και ώρα 5:00 μ.μ., στα γραφεία της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Τζωρτζ 9, Πλατεία Κάνιγγος, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

1) Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός
2)Έκθεση Εξελεγκτικής επιτροπής
3)Έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου
4)Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής
5) Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου ΔΣ και νέας εξελεγκτικής επιτροπής
Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η οριζόμενη από το καταστατικό απαρτία η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019, ημερομηνία κατά την οποία είναι διαθέσιμη η αίθουσα της ΠΟΕ, την ίδια ώρα (5.00 μ.μ.) και στον ίδιο τόπο.
Στο τέλος των περιπετειών για το σύλλογο, στο οποίο βρισκόμαστε τώρα, η ιστορία του Πατριωτικού Συλλόγου συνεχίζει να είναι δεμένη άρρηκτα με την ιστορία του ίδιου του Πλατάνου.
Οι νέες υποψηφιότητες από άτομα με συλλογική δράση και αγάπη στο χωριό που πάντα συμβάλλουν στην ανανέωση και εξέλιξη του Συλλόγου, είναι σήμερα απαραίτητες.
Παρακαλούμε για τη συμμετοχή όλων σας.

Με εκτίμηση,
Για το Δ.Σ.,

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΛΑΤΣΗ Χ.                                                   ΓΚΟΥΝΤΗ Ν.