Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017 21:50

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

 

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΠΛΑΤΑΝΟΥ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ
                1964
www.platanoskynourias.gr                                                                                                                                       Αθήνα,18 Μαίου 2017
                                                                                                                                       Α.Π: 05/2017

 

                                                                          ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Αγαπητοί Πατριώτες,

Όπως ήδη οι περισσότεροι θα έχετε διαπιστώσει, εδώ και πολύ καιρό, περίπου από το φθινόπωρο, δύο από τα κανάλια του αναμεταδότη της ιδιωτικής τηλεόρασης, που ο σύλλογος μας εδώ και χρόνια έχει εγκαταστήσει, το STAR και ο ANT1 δεν λειτουργούν.
Εν τω μεταξύ τα δημόσια-κρατικά μετατράπηκαν σε ψηφιακά, άρα είναι απαραίτητη η ύπαρξη ψηφιακού δέκτη ή αντίστοιχου δέκτη τηλεόρασης, και είναι πιστεύουμε καιρός να τα μετατρέψουμε και εμείς, αντί να ξοδέψουμε χρήματα για την επισκευή των χαλασμένων καναλιών προηγούμενης γενιάς!
Ταυτόχρονα θα συμμορφωθούμε με την υπάρχουσα νομοθεσία, η οποία απαγορεύει την λειτουργία αναλογικών καναλιών και θα προστεθούν και άλλα κανάλια.
Το κόστος για αυτή την αλλαγή είναι 2000 ΕΥΡΩ.
Για τον λόγο αυτό θα χρειαστούμε την οικονομική σας ενίσχυση ανάλογα με τις δυνατότητες και την διάθεση καθενός σας.
Όποιος επιθυμεί να συμβάλλει στο εγχείρημα μπορεί να δώσει χρήματα είτε στον αντιπρόεδρο του συλλόγου Παναγιώτη Πούλο (τηλ. 6982329698 για τις περιοχές Πλατάνου-Άστρους-Μελιγούς), είτε στη ταμία του συλλόγου Μαρία Σιδέρη (τηλ. 6938438470 για την περιοχή των Αθηνών) .
Τα ονόματα και τα ποσά που θα διατεθούν θα ανακοινωθούν με ανακοίνωση μας μετά την ολοκλήρωση του έργου, καθώς επίσης θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του συλλόγου μας και θα δημοσιευτούν και στα τοπικά ΜΜΕ.
Θα ήταν ευχής έργο αν όλοι συμμετείχατε σε αυτήν μας την προσπάθεια, για να μην απολαμβάνουν όλοι υπηρεσίες που θα έχουν πληρώσει λίγοι!
Ήδη ο Λάτσης Σαράντος δήλωσε ότι συνεισφέρει 100 ΕΥΡΩ.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                     Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΑΪΔΩ ΛΑΤΣΗ                                                                     ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΓΚΟΥΝΤΗ