Σάββατο, 03 Οκτωβρίου 2015 18:35

Επιστολή/ Ανακοίνωση - Έκτακτη προκήρυξη αρχαιρεσιών του Π.Σ.Π.Κ την 1/11/2015

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Αθήνα, 28 Σεπτεμβρίου 2015

Αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι,

  Σας ενημερώνουμε ότι οι κ.κ. Αθανάσιος Αντωνίου του Ιωάννη, Κων/νος Λούφας του Kων/νου, καθώς και η κα Δήμητρα Αντωνίου του Αθανασίου, συνεχίζοντας τον “πόλεμο” που ξεκίνησαν αμέσως μετά την ίδρυση του “Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Πλατάνου Κυνουρίας” και πιστοί στον σκοπό για τον οποίο τον ίδρυσαν, άσκησαν και δεύτερη Αγωγή ενώπιον του Μον/λούς Πρωτοδικείου Αθηνών κατά του “Πατριωτικού Συλλόγου Πλατάνου Κυνουρίας” με κύριο αίτημα να κηρυχθούν άκυρες οι αρχαιρεσίες της 1ης/3/2015, χαρακτηρίζοντάς τις ως “στημένες”.

  Αποτέλεσμα τέτοιων ενεργειών είναι να μειώνεται σημαντικά από τις δικαστικές δαπάνες το οικονομικό αποθεματικό του Πατριωτικού Συλλόγου. Ενδεικτικά σας ενημερώνουμε ότι η πρώτη αγωγή στοίχισε μόνο στον ένα σύλλογο, ήτοι τον Πατριωτικό Σύλλογο Πλατάνου Κυνουρίας περίπου το ποσό των εννιακοσίων (900) ευρώ.

  Αυτά τα χρήματα συγκεντρώθηκαν με εξαιρετικά μεγάλη προσπάθεια από τις δραστηριότητες του συλλόγου με την δική σας συνδρομή και συμμετοχή και προορίζονταν για χρηματοδότηση έργων στο χωριό!

  Αυτοί που “επικαλούνται”καταστατικά και ορκίζονται σήμερα στο όνομα της νομιμότητας, κατηγορούν  και διασύρουν διαρκώς  επτά (7) ανθρώπους - μέλη του Δ.Σ. που ασχολούνται εθελοντικά, δουλεύοντας αγόγγυστα και χωρίς να έχουν κανένα απολύτως προσωπικό και οικονομικό συμφέρον στον Πλάτανο.

  Επιπλέον δεν παύουν να θεωρούν τους πενήντα δύο (52) συμπατριώτες μας που ψήφισαν στις “στημένες” εκλογές της 1ης/3/2015, (τους περισσότερους που συμμετείχαν σε εκλογές τα τελευταία 20 χρόνια),  κατευθυνόμενα πρόβατα και να τους προσβάλλουν!

  Το επταμελές παρόν Δ.Σ., σε ένδειξη αγανάκτησης,αηδίας και αποστροφής τακτικών που ΔΙΧΑΖΟΥΝ τους συμπατριώτες και φίλους του Πλατάνου, παραιτείται σύσσωμο και προκηρύσσει ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ την Κυριακή 1/11/2015 και ώρα 6:00 μ.μ., στην αίθουσα «ΘΕΟΦΙΛΟΣ» άνω του καταστήματος “ΩΡΑΙΑ ΕΛΛΑΣ” στον 2ο όροφο επί της οδού Μητροπόλεως 59 στο Μοναστηράκι. (Είσοδος και από Πανδρόσου 36-στοά, 50 μέτρα από τον σταθμό τραίνου και μετρό στο Μοναστηράκι).

Τα μέλη που είναι τακτοποιημένα οικονομικά για την διετία 2015-2017 δεν θα καταβάλλουν εκ νέου συνδρομή.

Με εκτίμηση,      

 

Για το ΔΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΛΑΤΣΗ Χ.                                                ΓΚΟΥΝΤΗ Ν.