Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014 04:24

''H Ωραία Ελλάς'' -Το νέο μας στέκι!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Και ΝΑΙ,το σημείο αναφοράς για όλους εσάς,όλους εμάς τους φίλους Πλατάνου,είναι γεγονός!
Κατηφορίζοντας στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας,κάτω απο τον ιερό βράχο της Ακρόπολης χτυπά η καρδιά του Πλατάνου μιας και ο συμπατριώτης μας Γιάννης Κούκλης σε συνεργασία με τον πατριάρχη της παράδοσης κ. Παναγιώτη Γερολυμάτο ιδιοκτήτη του χώρου ''Η Ωραία Ελλάς'' ,σας περιμένουν με χαρά και αγάπη στην παράδοση, να περάσουμε όμορφες παρείστικες βραδιές !
Την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη εκδήλωση με αγαπημένους φίλους και με το προεδρείο του Δ.Σ του Πατριωτικού Συλλόγου Πλατάνου Κυνουρίας σε απαρτία.
Ο χώρος ζεστός και φιλόξενος μας ταξίδεψε σε αλλοτινές εποχές αλλά και σε απόλυτη αρμονία με την ένταση και τον παλμό του σήμερα η βραδιά έμεινε αξέχαστη σε όλους.
Μέλημα των ανθρώπων του χώρου είναι να υποδέχεται όλους τους φίλους με μια ανοιχτή αγκαλιά αλλά και να προσφέρει το ''λικέρ του Έρωτα'' άρτι αφιχθέν από τον Ηγούμενο Γ.Λάτση κατευθείαν από Πλάτανο Αρκαδίας.
Μεθυστική και η προχθεσινή βραδιά υπό τους ήχους της λαικής ορχήστρας του Δ.Αβαδέλλου ανέβασε το κέφι στα ύψη...Απο τον ορεινό Πλάτανο στην'' Ωραία Ελλάς'' ,το νέο στέκι των απανταχού Πλατανιτών και φίλων Πλατάνου γιατί ....οι παρέες γράφουν ιστορία.
Ο Πλάτανος είναι παντού,τον κουβαλάμε μέσα στην καρδιά και τη ψυχή μας.Μας ενώνει,μας θυμίζει,μας συγκινεί,μας ηρεμεί,μας χαμογελά,μας αφυπνίζει σε όλα τα επίπεδα.
Το νέο μας στέκι λοιπόν,''Η Ωραία Ελλάς'', μας περιμένει να το κρατήσουμε ζωντανό κι αληθινό!