Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014 22:53

Μπράβο στον Συμπατριώτη Μας Γιάννη Πασχάλη !

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ο Γιάννης Πασχάλης γεννήθηκε το 1992, πατέρας του είναι ο Ανδρέας Πασχάλης από τα Γιάννενα και μητέρα του η Φανή Χαρίτου από τον Πλάτανο Κυνουρίας, ενώ είναι απόφοιτος του ΕΠΑ.Λ Άστρους.
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στις πρόσφατες επιτυχίες του συμπατριώτη μας, εξέχουσα θέση έχουν η πρώτη θέση που κατέκτησε στην διαδρομή απόστασης 5000 μέτρων στον 1ο Μαραθώνιο Ναυπλίου την 23η/3/2014, η πρώτη θέση στον 1ο Ημιμαραθώνιο Ευρώτα την 2η/2/2014 και η τρίτη θέση την 24/2/2013 στην Πύλη Τρικάλων στο ομαδικό νέων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου!
Είμαστε περήφανοι, και εκτός από υγεία και τις μεγαλύτερες επιτυχίες στον δύσκολο δρόμο του πρωταθλητισμού που επέλεξε, ευχόμαστε στο Γιάννη Πασχάλη που στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις και την αγάπη του για τον αθλητισμό, σύντομα να τον υποστηρίξουν, όπως του αξίζει, ιδιώτες αλλά κυρίως οι δημόσιοι φορείς του δήμου μας!

Παραθέτουμε Άρθρο του astrosnews.gr 24/03/2014

"Με επιτυχία ο 1ος Μαραθώνιος Ναυπλίου – Πρώτος ο Πασχάλης στα 5.000 μ."

"Με μεγάλη επιτυχία έληξε, την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014. ο 1ος Μαραθώνιος Ναυπλίου με περισσότερες από 3.000 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.Για πρώτη φoρά στην ιστορία του, το Ναύπλιο φιλοξένησε τέτοια διοργάνωση με τις χιλιάδες του κόσμου να επευφημούν τους αθλητές που συμμετείχαν. Συγκεκριμένα, η 1η Αθλητική Διοργάνωση «Μαραθώνιος Ναυπλίου – Nafplio Marathon» έγιναν σε δημόσια οδό και περιλάμβαναν Μαραθώνιο – Ημιμαραθώνιο δρόμο, αγώνα 5χλμ. (δυναμικό βάδισμα) και αγώνα κοινωνικής προσφοράς 2,5χλμ για το συσσίτιο απόρων του ιερού ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου.

Το παρών έδωσαν και αρκετοί συνδημότες μας σε όλες τις αποστάσεις του αγώνα, ενώ πρωταγωνίστησε και πάλι ο Γιάννης Πασχάλης, από τη Μελιγού, που με τα χρώματα του Ολυμπιακού, τερμάτισε πρώτος στον αγώνα των 5.000 μέτρων. Χρόνος για τον αθλητή μας, 18′.30», που δεν τον άφησε ικανοποιημένο, αφού συνάτησε πολλά «εμπόδια», τα οποία όμως δεν τους στέρησαν τη νίκη. Καλή συνέχεια στην επίπονη προσπάθειά του.
Το παρών στον αγώνα έδωσε και το τμήμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού, της περιοχής μας, προσφέροντας για μια ακόμα φορά τις πολύτιμες υπηρεσίες τους. "