Τρίτη, 04 Μαρτίου 2014 16:23

Σαν το ''Πλατανίτικο γλέντι''....δεν έχει

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

50 χρόνια Πατριωτικός Σύλλογος, 50 χρόνια αγάπης και προσφοράς για τον τόπο μας,
50 χρόνια Πλάτανος!
Γιορτάστηκαν με μεγάλη επιτυχία τα γεννέθλια των 50 χρόνων ζωής και δράσης του Πατριωτικού Συλλόγου Πλατάνου Κυνουρίας(1964-2014)
Στην κορύφωση των εορταστικών εκδηλώσεων για την Αποκριά,την Κυριακή 2 Μαρτίου στο κέντρο ΈΛΑΤΟΣ (Τρίπλας) με την ζεστή και όμορφη φιλοξενία του,οι συμπατριώτες μας και όλοι εσείς οι απανταχού φίλες και φίλοι Πλατάνου μας τιμήσατε με την παρουσία σας και σας ευχαριστούμε θερμά για αυτό.
Ο Πλάτανος είναι κυρίως οι άνθρωποί του,όλοι εσείς που προσφέρατε απλόχερα την καλή σας διάθεση με κύριο γνώμονα την αγάπη για το χωριό μας και την συλλογική δράση για το ''καλαίσθητο''και τους ''αισθηματίες''.
Η αίθουσα γέμισε από αγάπη και χαρά και όλοι διασκέδασαν με τις υπέροχες μουσικές του Παναγιώτη Λάλεζα,γνήσιου εκπρόσωπου του Παραδοσιακού τραγουδιού,καθώς και με τους ταλαντούχους μουσικούς και τους συντοπίτες μας Θοδωρή Πέρρο,Νίκο Πετσάκο,Σταύρο Μπούζιο και όχι μόνο.....
Το κέφι κράτησε αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες,άλλωστε οι Πλατανίτες φημίζονται για το αυθεντικό τους γλέντι!
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στιςχρυσοχέρες Πλατανίτισσες νοικοκυρές που με μεράκι και πολλή αγάπη πρόσφεραν όλα τα γευστικά ''καλούδια'' .
Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους όσοι βοήθησαν για αυτή την υπέροχη γιορτή ,μα πάνω απ'όλα σε όλους εσάς που αγαπάτε τον τόπο σας και στηρίζετε κάθε καλή προσπάθεια.
Όλοι μαζί μπορούμε!
''....Να μας έχει ο Θεός καλά πάντα να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε,σε χορούς κυκλωτικούς κι άλλο τόσο ελεύθερους σαν ποταμούς....''
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!