Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014 13:13

EΠΑ.Λ Άστρους-Ένα στολίδι για την περιοχή

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Καταπληκτική η δουλειά που γίνεται στο ΕΠΑ.Λ ΆΣΤΡΟΥΣ !
Αξίζουν συγχαρητήρια καταρχήν στα παιδιά για την πρωτοβουλία να δημιουργούν ,να εκφράζονται και μέσα από την έκφρασή τους αυτή να φτιάχνουν όμορφα πράγματα που προάγουν τον Πολιτισμό.
Δευτερευόντως στους καθηγητές τους ,οι οποίοι έχουν το μεράκι αλλά και την γνώση να οδηγούν τους μαθητές σε τέτοιες δραστηριότητες.
Το ΕΠΑ.Λ Άστρους έχει συμμετάσχει σε διαγωνισμούς Επιχειρηματικότητας και έχει βραβευτεί τρείς φορές!Αξιέπαινη η προσπάθεια των μαθητών!!
Το κτίριο επίσης του σχολείου,αποτελεί ένα στολίδι για τον τόπο μας και την ευρύτερη περιοχή μιας και φροντίζουν για αυτό οι ίδιοι οι μαθητές και σε κάθε γωνιά του έχουν δημιουργήσει μικρά αριστουργήματα.Εσωτερικά του κτιρίου σε κάθε διάδρομο υπάρχουν μικρά ''αυτοσχέδια'' μουσεία με τοπικά επαγγέλματα και τοπικές παραδόσεις,ήθη-έθιμα.Στον προαύλιο χώρο του σχολείου υπάρχουν γήπεδο ποδοσφαίρου και μπάσκετ ,πετρόχτιστο πηγάδι και χωριάτικος φούρνος,αλέτρι και πολλά άλλα παραδοσιακά αντικείμενα της καθημερινότητας των ανθρώπων της περιοχής.Τέλος,τα παιδιά έχουν πρόσφατα εκδόσει ένα βιβλίο με ποιήματα που θα κερδίσει τις εντυπώσεις όλων μας!!
Αλλά οι εικόνες μιλούν από μόνες τους παρακάτω......