Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013 16:50

Συνάντηση Ταβλιού 2003

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΛΑΤΑΝΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
«ΗΓΟΥΜΕΝΕΙΟ»
 

H ΧΑΡΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ

Λευτεριά της αυλής, του ούζου και του ταβλιού,
παρέα με τον μπατζανάκη μου, εσένα προσκυνάω

ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΚΚΑΣ

 
     

Μία ημέρα μετά τη δεύτερη φθινοπωρινή πανσέληνο, Κρόνου ΙΖ’ και Ηλίου ΙΗ, μεσούντος του Πυανοψιώνος, Φιλίππου διακόνου, Θεοφάνους του γραπτού, Πρόβου, Ταράχου και Ανδρονίκου οσίων, ήτοι  το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Οκτωβρίου 2003, στον Πλάτανο Αρκαδίας θα διεξαχθεί η  Δ’ Πανελλήνια Ανοιχτή Συνάντηση Ταβλιού.

Τώρα που αυξήθηκαν οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων και οι συντάξεις των αγροτών, τώρα που καταργήθηκε ο φόρος στο πετρέλαιο παραγωγής και αυτό ως γνωστόν θα βοηθήσει ιδιαιτέρως στην αειφόρο ατμοσφαιρική ρύπανση (βέβαια, πόσο καταναλώνει ένα τρακτέρ και πόσο μία βιομηχανία θα το βρείτε στο Κεφάλαιο του Μάρξ, τομ. 2, σελ. 69, παραγ. 3).

Τώρα λοιπόν, που μειώθηκαν και οι τιμές των αυτοκινήτων, πάρτε Τζάγκουαρ, Μερσεντές και Πόρσε, πάρτε Ρόβερ, BMW και τζίπ 4Χ4, λεωφορεία  τρένα και ελικόπτερα (διαθέτουμε και ελικοδρόμιο), πάρτε τέλος πάντων ό,τι σαραβαλάκι έχετε και ελάτε να παίξουμε, τώρα που κατακλυσμιαία αυξάνεται η μοναξιά μας.

Όπως πάντα, η διοργανώτρια ηγουμενική αρχή δεσμεύεται για την άρτια διοργάνωση των αγώνων, τα έπαθλα και τα γλέντια.

Δεσμευόμαστε επίσης για 10 χρυσά, 5 αργυρά και 15 χάλκινα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Δεσμευόμαστε ότι ο Ολυμπιακός θα βγει πρωταθλητής Ευρώπης το 2222 και ο ΠΑΟ θα πάρει πρωτάθλημα το 2008, άμα τη λήξει της 3ης πρωθυπουργίας Σημίτη (ούτε κινέζος αυτοκτράτορας να’τανε, για σκεφτείτε το λίγο, μας κυβερνάει δύο αιώνες).

Δεσμευόμαστε ακόμη ότι ο Νικολαϊδης θα γυρίσει στην ΑΕΚ, ο Κούδας στον ΠΑΟΚ και ο Χατζηπαναγής στον Ηρακλή, ενώ πρωταθλητής εφέτος θα είναι ο Πανιώνιος του Μπέου και του καλλικέλαδου Πανταζή.

Φίλες και φίλοι του Πλατάνου απανταχού της γης, έφτασε ξανά η ώρα, εστέ έτοιμοι, ο Πλάτανος σας καλεί ! Φέρτε μαζί σας μονάχα τάβλια και ό,τι θα βοηθήσει την παραμονή και διανυκτέρευσή σας.

Φτωχοί και Πλούσιοι, Μεσαίοι και Μικρομεσαίοι, Παμφάγοι και Χορτοφάγοι, Ορθόδοξοι και Καθολικοί, Μουσουλμάνοι και Βουδιστές, Ινδουϊστές και Δωδεκαθεϊστές, Άθεοι και Φυσιολότρες, Μόνοι και Διπλοί, Ανέραστοι και Ερωτιδείς, Πλατανόπληκτοι και Πλατανολόγοι, ακολουθείστε το σάλπισμα.

Νυν υπέρ Πάντων ο ταβλαγών !