Κυριακή, 31 Μαΐου 2015 15:45

astrosnews/ Γλέντι στον «πλημμυρισμένο» – από νερά, κεράσια και… κόσμο – Πλάτανο (photos & video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πλημμύρισε από κόσμο χθες ο Πλάτανος για την 32η Γιορτή Κερασιών, Νερών και Ερώτων. Από νωρίς το απόγευμα οι επισκέπτες έκαναν την εμφάνισή τους για μια βόλτα στο όμορφο χωριό της Κυνουρίας, όπου τους περίμεναν οι άνθρωποι του Πατριωτικού Συλλόγου Πλατάνου, με λίγα κεράσια ή κάποιο γλυκό φτιαγμέμο από γυναίκες του συλλόγου. Η γιορτή ξεκίνησε με παρουσίαση από ανθρώπους του Φορέα Διαχείρισης Πάρνωνα – Μουστού, ενώ στη συνέχεια της σκυτάλη πήραν τα χορευτικά τμήματα των Πολιτιστικών Συλλόγων Θήβας "Τερψιχόρειον", του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελιγούς και του Θυρεάτη.
Τέλος, ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος με την ορχήστρα του, στους ρυθμούς της θάλασσας (αλλά και των νερών του Πλατάνου), ξεσήκωσε από νωρίς τον κόσμο για χορό και γλέντι. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά, ενώ έγινε και διαγωνισμός για το καλύτερο... κερασοστέφανο.
Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία κ. Κ. Ζαχαριάς, ο Δήμαρχος κ. Π Μαντάς, με τον αντιδήμαρχο κ. Δ. Γκαύρο, τον πρόεδρο του ΔΣ κ. Δ. Κατσή και μέλη της δημοτικής αρχής, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Κυνουρίας Γη» κ. Ι. Γιοβάς κ.ά. Συνδιοργανωτής ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας.
Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο με αποσπάσματα από τη γιορτή, καθώς και τι είπε στην κάμερα του astrosnews η πρόεδρος του Πατριωτικού Συλλόγου Πλατάνου κυρία Χάιντι Λάτση.

 

ΠΗΓΗ:astrosnews ΓΙΟΡΤΗ ΚΕΡΑΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ!

Πολυμέσα